Webteksten

 

Elke merk heeft een verhaal

Hoe vertel jij het jouwe?

Wij vinden de juiste woorden voor jou.

Wat maakt goede inhoud belangrijk?

Klanten zijn niet de enige mensen die je moet imponeren. We helpen je de aandacht van toonaangevende zoekmachines te trekken, zodat je bedrijfaandacht kan uitbreiden.

Zichtbaar worden met teksten die opvallen

De dagen van gedupliceerde, volgepakte online inhoud zijn geschiedenis.  Wij zorg voor uniek geschreven teksten die gemaakt zijn met een SEO gedachten.

Breng uw inhoud op één lijn met uw strategie

Bezoekers komen naar je site op zoek naar iets unieks. Geef ze wat ze zoeken. Onze inhoudsspecialisten maken content die aansluit bij je digitale marketingstrategiemeldingen.

Wij spreken de geheime taal van zoekmachines.

Een geoptimaliseerde tekst voor een zoekmachine helpt je om met jouw product/dienst goed gevonden te worden in Google. Maar om dit te realiseren heb je een expert nodig die niet alleen de copywriting begrijpt, maar ook de taal van de zoekmachines beheert. Dit is de enige manier om een ​​goede ranking te behalen met uw startpagina.

Want wat brengt de bezoeker je als hij direct vlucht? Helemaal Niets. Gebruik de knowhow van een ervaren copywriter, die kent alle regels en maakt een blijvende indruk op menselijke bezoekers en zoekmachines. Een gerichte websiteoptimalisatie en de professionele aanpassing van je teksten brengen je aanzienlijk meer potentiële klanten.

 

Prijzen

Betaal nooit te veel

Een gemiddelde webpagina bestaat uit 100 tot 250 woorden maar een contactpagina misschien maar uit 50 woorden. Bij ons betaal je daarom per woord voor het schrijven van je teksten, dat lijkt ons het meest eerlijk. Om een goede tekst te kunnen schrijven moeten wij ons in kunnen leven in jouw bedrijf daarom interviewen wij je altijd voordat wij met jouw teksten aan de slag gaan.

 

 

Wij schrijven samen met jou de artikelen waar jouw bezoekers echt blij van worden!